Te miért?

Hogy ki, miért indul el ezen az úton, az nagyon változó.

Mi az amit kapsz?
Azt – hogy Te mit fogsz kapni ha eljössz – nem tudom megmondani. Mások élményét ide írhatnám, csakhogy akkor sok-sok újabb elvárással fogsz útnak indulni, pedig már így is hordozol magadban éppen eleget, én nem akarom ezeket újabbakkal tetézni.

Ami tény: minden kurzusból annyit viszünk magunkkal, amennyi energiát bele teszünk. A 110 km körüli gyaloglás révén, ebbe a kurzusba sok energiát fogsz tenni és így sok mindent el is vihetsz magadban. Ez minden, amit ígérhetek.

Kiknek szól?
Olyan embereknek, akik ŐSZINTE szándékkal keresik útjukat, a világban és szívesen néznek szembe az önmagának feltett kérdésre adódó, legmélyebb válaszokkal. Tehát, ha van néhány kérdésed az életeddel kapcsolatban, és hajlandó vagy meghallani a válaszokat is, itt a helyed.

És kinek nem szól?
A zarándoklat nem teljesítménytúra. Amennyiben TE azért szándékozol eljönni, hogy elmondhasd, hogy itt voltál. Inkább maradj otthon! Mindenkinek jobb lesz így.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .